Передплата 2024 «Добра кухня»

До Личаківського району воду привезуть у водовозках

  • 10.12.2017, 11:06
  • 2 615

Вчора у Личаківському районі Львова через аварію на водогоні будинки на 80 вулицях залишилися без води. Через годину на визначених вулицях Личаківського району працюватимуть водовозки. 

До Личаківського району воду привезуть у водовозках
До Личаківського району воду привезуть у водовозках

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства ЛМР, протягом години на вулицях Личаківського району будуть водовозки, які зможуть забезпечити населення питною та технічною водою.

"Найперше водовозки повезли воду в лікарні, пізніше будуть працювати по місту для потреб мешканців. Дві вже поїхали на вул. Некрасова до медуніверситетут, на вул. Пекарську до інфекційної лікарні та на вул. Чернігівську до котельні. Ще три водовозки зараз наповнюються водою і також виїдуть на маршрути. Орієнтовно за годину ці водовозки будуть на визначених місцях і мешканці зможуть набрати воду. Тобто, загалом у місті працюватиме 8 водовозок.

Водовозки для мешканців будуть за такими адресами: вул. Медової Печери — Пасічна, вул. Дж. Вашингтона — Шафарика, вул. Довбуша — Кривоноса, вул. Мучна — Крип’якевича, вул. Чехова — Грицая, вул. Личаківська — Голинського", - розповіла Ірина Маруняк.

Також у "Львіводоканалі" повідомляють, що вода до будинків надійде ввечері: "Станом на 10 годину ранку ми завершуємо зварювальні роботи та готуємо водогін до пуску. Для виконання аварійних робіт нам довелося спустошити близько 50 км трубопроводу. Відтак, після запуску водозабору вода надійде до міста надвечір".

Схожі новини