Передплата 2024 «Добрий господар»

Гривня на рік

  • 07.12.2017, 18:40
  • 1 882

За таку символічну суму «Кав’ярня Леваковського»  орендуватиме у Львівській облраді приміщення для депутатської їдальні.

Гривня на рік
Гривня на рік

На першому поверсі Львівської обласної ради відновить роботу їдальня для депутатів, чиновників Львівської ОДА, посадовців апарату Львівської обласної ради. Минулих років їдальня працювала, але з невідомих причин закрила двері для відвідувачів. Тепер депутати Львівської обласної ради погодили на сесії, що у ці приміщення заселиться “Кав’ярня Леваковського”, яка платитиме за оренду доволі символічну плату — гривню на рік. Саме ця кав’ярня відновить роботу їдальні для посадовців обласної ради.

Площа приміщень їдальні - 235,1 квадратних метра, термін оренди — два роки та одинадцять місяців. За інформацією “ВЗ”, одна з ключових умов договору оренди - проходження навчальної практики учнями та слухачами, Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.

Символічна оренда для депутатської їдальні спричинила гострі дискусії під час сесії. Зокрема, депутат облради від фракції “Самопоміч” Парасковія Дворянин запитала керівництво обласної ради, чи виставляли приміщення колишньої їдальні на відкритий конкурс?

Чиновницька їдальня раніше вражала демократичними цінами у меню. Як буде тепер?
Чиновницька їдальня раніше вражала демократичними цінами у меню. Як буде тепер?

Начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Микола Бандра відповів: “Оголошення давали лише для того, щоб побачити охочих, які хоч на якихось умовах були готові взяти це приміщення в оренду. На жаль, охочих не було. Тепер маємо варіант розпочати роботу їдальні з орендою гривня на рік. За інших умов їдальня не буде працювати!”.

Фото зі сайту “Гал-інфо”

Схожі новини