Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові з'явлляться зупинки з WI-FI та світлодіодним екраном

  • 07.12.2017, 20:17
  • 1 953

У Львові на вулицях Личаківській і Науковій встановлять нові зупинки у рамка проекту "Розумний мікрорайон".

У Львові з'явлляться зупинки з WI-FI та світлодіодним екраном
У Львові з'явлляться зупинки з WI-FI та світлодіодним екраном

Про це повідомляє прес-служба ЛМР. "Вздовж по вул. Науковій будуть встановлені зупинки нового типу: 5-метрові, з підсвіткою та підключенням до Wi-Fi. Такі зупинки будуть встановлені у межах реалізації проекту "Розумний мікрорайон". На одній з цих зупинок вперше буде розміщено світлодіодний екран. Ми спробуємо і подивимось, як цей екран працюватиме, а пізніше, можливо, такі встановимо й на інших зупинках", — директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Підприємству "БігБорд" на засіданні виконавчого комітету дозволили розміщення "сіті-лайтів" (прим. невелика рекламна конструкція) на цих зупинках. Тому проект повністю фінансується за рахунок інвестора. Залучення інвесторів вигідне для міста: Львів не тільки отримає надсучасні зупинки, а й збереже кошти з бюджету. Міський голова сподівається продовжити співпрацю з іноземними інвесторами й у інших галузях.

"Ми провели перемовини з цією компанії і дали розуміння, що інвестувати у Львів — дуже вигідно. Інвестори погодилися на такий експеримент і ми подивимося, як це буде працювати. Якщо Львів і надалі показуватиме динаміку розвитку, то компанія готова і більше вкладати коштів у місто", - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Схожі новини