Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Верховна Рада сьогодні розгляне доопрацьований проект Держбюджету-2018

  • 07.12.2017, 12:30
  • 1 037

Нардепи розглянуть низку законопроектів у першому і другому читанні. 

Верховна Рада України сьогодні, 7 грудня 2017 року, розгляне законопроект про державний бюджет на 2018 рік у другому читанні. Відповідний порядок денний опублікований на сайті українського парламенту. Про це повідомляє РБК - Україна.

Так, нардепи розглянуть законопроект про Державний бюджет України на 2018 рік (вручено 05.12.2017).

Крім того, у другому читанні буде розглянуто проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості по сплаті аліментів.

А також, законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення кредитного реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків.

У першому читанні народні депутати планують розглянути проект закону про внесення зміни до розділу II "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін у Митний кодекс України та Закон України" Про розвиток літакобудівної промисловості" щодо надання перехідного періоду українськими авіакомпаніями на перехід від літаків зарубіжного виробництва на літаки вітчизняного виробника. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко анонсував збільшення коштів на армію майже на 25%, передбачене проект державного бюджету на 2018 рік.

Схожі новини