Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардеп Чумак пішов з ефіру Еспресо, не бажаючи говорити про Саакашвілі

  • 06.12.2017, 21:00
  • 1 935

Позафракційний народний депутат Віктор Чумак демонстративно пішов з ефіру програми "Про політику" на Еспресо після того, як ведуча поставила йому кілька запитань про його участь у силових діях Міхеіла Саакашвілі

Суперечка у студії виникла після того, як ведуча спитала у народного депутата, про його участь у прориві Саакашвілі і його прибічниками українського кордону, який стався у пропускному пункті "Шегині" у вересні цього року.

"Ви просто перекручуєте факти. Я ходити сюди не буду, тому що ви маніпулятивний журналіст. Я ходив на Костьольну, але не допомагав Саакашвілі (під час затримання)", - сказав Чумак.

Коли ведуча програми сказала, що "пан Чумак пішов шляхом Міхеіла Саакашвілі і заперечує все", нардеп встав і вийшов зі студії. Виходячи, він сказав, що не буде ходити до журналістів, які нібито брешуть.

Як відомо, нардеп Чумак є одним з соратників Саакашвілі. Генпрокуратура зараз має претензії не лише до Саакашвілі, а й до семи депутатів, які перешкоджали роботі правоохоронців і сприяли тому, щоб екс-глава Одещини утік після затримання. Йдеться про Світлану Заліщук, Сергія Лещенка, Юрія Дерев’янка, Ігоря Луценка, Віктора Чумака, Олега Петренка, Юрія Левченка.

Джерело: Еспресо.TV.

Схожі новини