Передплата 2024 «Добра кухня»

Генпрокуратура та СБУ провели обшуки в офісах «Львівської залізниці»

  • 15.11.2017, 08:12
  • 1 257

Розслідують справу про розтрату 68 млн грн.

Генеральна прокуратура України разом із працівниками СБУ провела обшуки в адміністративних приміщеннях «Львівської залізниці». Як повідомила 14 листопада прес-служба ГПУ, обшуки провели у рамках кримінального розслідування про розтрату близько 68 млн грн.

Раніше обшуки по цій справі провели у «Моторвагонному депо "Полтава"» регіональної філії «Південна залізниця», у самій філії «Південна залізниця», ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», а також у виробничому підрозділі «Моторвагонне депо "Тернопіль"» регіональної філії «Львівська залізниця».

«Під час обшуків вилучено документи, які підтверджують перерахування ПАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» на рахунки одного із ТОВ, яке має ознаки фіктивності, грошових коштів у сумі понад 68 млн грн під виглядом отримання запчастин для ремонту на замовлення регіональних філій «Львівська залізниця», «Південна залізниця» дизельних двигунів та за послуги з їх стендових випробувань», — йдеться у повідомленні ГПУ.

Де саме 14 листопада провели обшуки ні прокуратура, ні СБУ не повідомляють.

Відомо, що до цього часу заступнику голови правління ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» оголошено підозру у привласненні та розтраті майна. Після нових обшуків та аналізу вилічених документів також вирішать, чи оголошувати підозру посадовцям регіональних філій «Південна залізниця», «Львівська залізниця» та їх структурних підрозділів.

Схожі новини