Передплата 2024 «Добра кухня»

У США пляшку вина продали за рекордну суму

  • 14.11.2017, 16:17
  • 950

У США відбувся благодійний аукціон, на якому вино продали за $350 тис. За даними The Daily Meal, це найдорожча пляшка в історії.

Напій з винограду сорту каберне совіньон купив анонімний учасник торгів з Міссурі. $350 тис. — це рекордна сума за пляшку вина. При цьому зазвичай екстремальні суми платять за старі напої, у яких вже є своя історія. Однак це вино — не таке.

Виноробню Devil Proof Vineyards створили лише у 2012 році. Її засновник Джессі Кац — наймолодший в США керівник виноробної компанії. Його каліфорнійська виноробня створює напої в тому числі і для знаменитостей, наприклад, для співака Джастіна Тімберлейка та акторки Джесіки Біл.

З юнацтва Джессі Кац вчився робити вино і весь час подорожував по знаковим для виноробства місцям планети. «Моя найбільша радість — знайти способи художньо виразити прекрасні враження, які я мав у місцях, де я мандрував», — говорить він.

Гроші від благодійного аукціону підуть на рахунки ініціативи Emeril Lagasse Foundation, яка підтримує різноманітні освітні проекти для молоді.

Схожі новини