Передплата 2024 «Добрий господар»

Турчинов задоволений Яценюком

  • 16.11.2012, 11:49
  • 546

Керівник Центрального виборчого штабу ОО "Батьківщина" Олександр Турчинов позитивно оцінює роботу Арсенія Яценюка на посаді голови Ради Об’єднаної опозиції у виборчий період."Я вважаю, що Арсеній Петрович відпрацював максимально можливо в тих умовах, в яких він працював, він зробив усе, що міг. І я вважаю, що про ніякі складання повноважень не може бути мови, адже Арсеній показав себе бійцем і я думаю, що це бачила вся країна", – заявив Олександр Турчинов в ефірі "5 каналу".

Керівник Центрального виборчого штабу ОО "Батьківщина" Олександр Турчинов позитивно оцінює роботу Арсенія Яценюка на посаді голови Ради Об’єднаної опозиції у виборчий період.

"Я вважаю, що Арсеній Петрович відпрацював максимально можливо в тих умовах, в яких він працював, він зробив усе, що міг. І я вважаю, що про ніякі складання повноважень не може бути мови, адже Арсеній показав себе бійцем і я думаю, що це бачила вся країна", — заявив Олександр Турчинов в ефірі "5 каналу".

Він висловив переконання, що у рядах опозиції не буде "тушок", адже у опозиції маже не залишилось бізнесменів, на яких влада може чинити тиск.

Нагадаємо, кілька днів тому народний депутат від БЮТ Віктор Уколов розкритикував Арсенія Яценюка за “провальну виборчу кампанію” і закликав його подати у відставку з посади голови ради Об”єднаної опозиції. На знак протесту Уколов влаштував демарш — покинув штаб Об”єднаної опозиції і пригрозив покинути лави ВО “Батьківщина”. Але однопартійці не підтримали позиції бунтівного депутата. У новообраному парламенті Уколова не буде. Він не потрапив у прохідну частину списку ОО.

Схожі новини