Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Студент викинувся з 16-го поверху

  • 16.11.2012, 02:13
  • 622

15 листопада, близько 8-ї години ранку, перехожі побачили під найвищим, 16-поверховим, будинком міста мертву людину. Правоохоронці, яких викликали на місце події, знайшли в кишені загиблого квиток, виписаний на прізвище студента гуманітарно-природничого коледжу при Закарпатському державному університеті. До Ужгорода зі села Зняцева Мукачівського району викликали жінку, яка упізнала в загиблому свого сина.

Хоча жінка наразі в стані глибокого психологічного шоку, вона знайшла сили розповісти, що того ранку її син, як завжди, вранці поїхав до Ужгорода на навчання. Дитина, стверджує мати, була в чудовому настрої. У коледжі, де вчився загиблий, його друзі та освітяни розповіли, що юнак не товаришував з підозрілими компаніями, не мав поганих звичок, багато вчився. Отож причин для самогубства у нього не було.

Проте правоохоронці припускають, що мало місце саме самогубство. Міліціонери знайшли та допитали бомжа, який влаштував собі “квартиру” між горищем та останнім поверхом будинку. Безхатченко розповів, що хлопчина піднявся на 16-й поверх ліфтом і запитав, чи відчинені двері на горище. Коли почув, що зачинені, пішов на загальний балкон 16-го поверху, а через мить опинився внизу.

Наразі міліціонери намагаються встановити причини самогубства студента. Одна з головних версій — нещасливе кохання.

Стрибаючи з найвищого будинку в Ужгороді, кажуть правоохоронці, щороку чинять самогубство одна-дві людини. 5 лютого 2010 року з балкона 16-го поверху викинувся студент Ужгородського націо-нального університету. З цієї ж будівлі зробила у 2009 році останній крок 32-річна жінка...

Ужгородці розповідають, що на місці, де збудували багатоповерхівку, у XVII столітті стояла шибениця, на якій вішали засуджених до страти. Можливо, припускають люди, негативна енергія, що накопичувалася у цьому місці, передалася багатоповерхівці.

Схожі новини