Передплата 2024 «Добрий господар»

Динамо не перемогло Карпати у Львові

  • 30.10.2017, 08:45
  • 1 187

В 14 турі УПЛ команда Хацкевича зіграла внічию з Карпатами –1:1.

Дерліс Гонсалес пропускав поєдинок через дискваліфікацію, Циганков та Сидорчук — через травми.

Мбокані забив вже на 4 хвилині матчу, але арбітр Труханов помітив з боку киян фол та взяття воріт не зарахував. На 12 хвилин гості створили хорватський гол: це Піваріч подав на голову Віді. Посеред першого тайму шикарний момент змарнував Мякушко. Сергій вийшов на побачення з Ковалем, однак замість того, аби обігрувати воротаря та забивати у порожню "рамку", нападник вирішив пробити відразу. Голкіпер Динамо постріл "лева" парирував.

На початку другого тайму Коваль врятував гостей після моменту Карраскаля. Буквально через кілька хвилин Корзун сфолив проти Тіссоне. Штрафний взявся виконувати Мякушко. Сергій ідеально виконав стандарт, влучивши точно під поперечину — 1:1.

На 71 хвилині Хацкевич замість Морозюка випустив Бєсєдіна. Таким чином, одночасно на полі в складі киян стало чотири нападники: Мбокані, Кравець, Мораєс та згаданий Бесєдін. Сергій Зайцев відразу відповів своєю заміною: зовсім непомітного Гладкого замінив Акулінін.

Карпати вистояли та набирають 13 очок, стільки само налічується в Зірки. Кияни з 26 балами посідають друге місце. Далі на Карпати очікує Сталь, а кияни вдома зіграють проти Ворскли.

Чемпіонат України, 14 тур

Карпати — Динамо — 1:1

Голи: Мякушко, 54 — Віда, 12

Джерело: Футбол 24

Схожі новини