Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові нетверезий водій відлупцював патрульного

  • 21.10.2017, 17:15
  • 2 066

В ніч на 21 жовтня на вулиці Медової Печери патрульні затримали нетверезого водія автівки "Hyundai Santa Fe", а коли хотіли скласти на нього протокол за порушення ПДР, от отримали від чоловіка на горіхи. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, спочатку затриманий не хотів проходити тест на алкогольне сп'яніння.

У Львові нетверезий водій відлупцював патрульного
У Львові нетверезий водій відлупцював патрульного

Облаявши поліцейських нецензурними словами,чоловік все таки пройшов перевірку на драгері, яка показала 1.89 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму. "Зважаючи на це, патрульний ознайомив водія з його правами та попередив, що на нього буде складатися протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Порушник почав нецензурно виражатися в сторону офіцерів та погрожувати вбивством", - зазначають в прес-службі патрульної поліції Львова. Патрульні вирішили затримати порушника та одягнути на нього кайданки, однак водій був іншої думки. Під час затримання він відлупцював одного із патрульних.

Зазначимо, що "копам" все ж вдалося затримати хулігана та доставити його у Личаківській відділ поліції, де на нього склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та постанову за порушення ПДР. Більше новин про життя міста та області читайте на "Львівських".

Схожі новини