Передплата 2024 «Добрий господар»

Андрій Садовий привітав поранених у військово-медичному клінічному центрі

  • 13.10.2017, 13:13
  • 1 045

Міський голова Львова Андрій Садовий долучився до урочистостей з нагоди святкування Дня захисника України у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Мер привітав новітніх Героїв подяками та матеріальними преміями.

Заходи розпочались з вітального слова т.в.о. начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковника медичної служби Василя Зайцева та виконання Гімну України. Опісля присутніх привітали керівники області та міста.

«Велике свято, релігійне, християнське, свято для усіх військових, для усіх людей доброї волі. Чого я хочу усім побажати — здоров’я, бо без здоров’я важко щось зробити, також великої Божої ласки, опіки Богородиці. Позавчора у Католицькому університеті був дуже цікави лектор, сам голландець, розказував, як бути успішними. Мені запам’яталась одна цікава формула — що таке успіх? Успіх дорівнює навики і коли пощастить. А пощастить — це Божа ласка. Бажаю, щоб ви мали добрі навики, і ви ці навики щодня вдосконалювали. Треба бути завтра кращим, ніж ти є сьогодні, щоб у житті ви робили правильні речі і ці речі давали вам щастя.

Я проїжджав, подивився, який гарний зробили цей дворик. Думаю, ми наступного року, як місто, будемо брати зобов’язання, але, звичайно, важливо, щоб максимально допомагала держава. Те, що не зможе держава, ми від міста будемо допомагати. ми вас цінуємо і поважаємо», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, мер вручив військовим подяки від імені громади міста Львова та додав, що кожен нагороджений отримає від міста матеріальну допомогу у розмірі 3 тис грн.

За сумлінну працю і жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, вірність професійному обов’язку, охорону людського життя та з нагоди Дня захисника України подяки отримали:

майор медичної служби Павлишин Сергій Васильович — ординатор кардіологічного відділення клініки кардіології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону

підполковник Мельничин Микола Ярославович — начальник гінекологічного відділення клініки урології та гінекології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Урочисті заходи продовжив концерт-привітання за участю студії «Магарич», ілюзіоніста Віктора Кочергана та студії танцю живота «Алія».

Довідка

Офіційна церемонія відкриття Центру та мобільного госпіталю відбулася 15 травня 2007 року.

Схожі новини