Передплата 2024 «Добра кухня»

Хочете на вікенд до Стамбула? З’їжте шоколад!

  • 13.10.2017, 08:59
  • 2 277

На вихідні у місті Лева відбудеться Свято шоколаду.

Хочете на вікенд до Стамбула? З’їжте шоколад!
Хочете на вікенд до Стамбула? З’їжте шоколад!

13-15 жовтня у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться ХІ Національне свято шоколаду. Як повідомив “ВЗ” керівник компанії “Дік-арт”, організатор заходу Андрій Сидор, цього року квиток на солодке свято буде коштувати 40 гривень. Кожен відвідувач, який придбає квиток, отримає два приємні бонуси — дегустаційну міні-коробку шоколаду (50 грамів) та можливість взяти участь у розіграші авіаподорожі до турецького Стамбула. Пан Сидор уточнив, що подорож включає лише авіапереліт, проживання та харчування — за власний рахунок.

У програмі фестивалю — ярмарок шоколадних виробів, де виробники представлять свої смаколики (частину шоколадних виробів виготовили спеціально до фестивалю). Працюватиме Музей шоколаду, де можна буде дізнатись, як створюють шоколад, які основні інґредієнти та чимало цікавих фактів з історії продукту, який піднімає настрій.

Містом курсуватиме шоколадний поїзд, який перевозить смачні солодощі. Будуть також шоколадні інсталяції — гігантська коробка цукерок, шоколадний млин та ванна з шоколадом. У галереї скульпторів на очах відвідувачів створюватимуть скульптури найрізноманітніших форм та розмірів.

Для дітей — спеціальне дитяче Шоколадне королівство. Це буде казкова кондитерська, де маленькі шоколатьє готуватимуть солодощі, працюватиме шоколадна залізниця. А ще можна буде пограти в шахи та взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Фото з архіву «ВЗ»