Передплата 2024 ВЗ

На час ремонтних робіт на вул. І. Франка маршрути № 30, № 53, № 54 курсуватимуть по вул. Стуса

  • 12.10.2017, 16:59
  • 665

Як повідомили в управлінні транспорту, від сьогодні, 12 жовтня, через ремонтні роботи на вул. І. Франка буде перекрито частину вулиці для проїзду транспорту.

Об’їзд приватного транспорту здійснюватиметься по вул. Карманського - Ярославенка. Натомість маршрути № 30, № 53, № 54 будуть здійснювати об’їзд по вул. Стуса.

«Оскільки від сьогодні буде перекрито для руху транспорту вул. І. Франка на ділянці від вул. Карманського до вул. Ярославенка, маршрути № 30, № 53, № 54 здійснюватимуть об’їзд по вул. Стуса. А саме, в напрямку від центру: вул. Стуса — вул. Литвиненка — вул. Угорська. В напрямку до центру: вул. Угорська - вул. Карбишева - вул. Стуса», - розповів Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо, від завтра, 12 жовтня, з 09.00 год і до 20.00 год. 15 листопада, буде перекрито рух транспортних засобів на вул. І. Франка (на ділянці від вул. Ярославенка до вул. Карманського), у зв’язку із проведенням дорожньо-ремонтних робіт.

Роботи виконує ТзОВ «Львівська Дорожня Служба».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Схожі новини