Передплата 2024 ВЗ

Військова прокуратура на Закарпатті перекрила канал контрабанди тютюнових виробів

  • 05.10.2017, 17:54
  • 1 350

3 жовтня 2017 року військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в Закарпатській області та відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт надання частини неправомірної вигоди державним інспектором відділу прикордонної служби «Тячів» Мукачівського прикордонного загону ДПС України державному інспектору ВПС «Вилок» вказаного прикордонного загону.

Грошові кошти в розмірі 2 тис грн призначалися за безперешкодне переміщення через державний кордон України поза пунктом пропуску тютюнових виробів.

Правопорушника з ВПС «Тячів» затримано в порядку ст. 208 КПК України під час надання частини неправомірної вигоди. Кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Крім того, у ході проведення обшуків за адресами фігурантів справи виявлено близько 300 ящиків контрафактних тютюнових виробів на суму понад 2 млн грн.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо повідомлення горе-корупціонеру про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Джерело: Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Схожі новини