Передплата 2024 «Добрий господар»

Церковну скарбничку підлітки використовували як власну касу

  • 08.11.2012, 16:35
  • 748

Настоятель храму у селі Страдчі Яворівського району помітив, що з церкви зникли гроші зі скарбнички з пожертвами мирян. Про крадіжку він повідомив правоохоронців, які по гарячих слідах затримали церковних злодюжок.Допомогли оперативникам карного розшуку затримати зловмисників із викраденим у кишенях співробітники ДАІ. Вони затримали двох підлітків — 16-річного учня профтехучилища та 13-річного школяра. Пізніше стало відомо, розповіли у прес-службі управління ДАІ у Львівській області, що це не перша крадіжка цього дуету — ці “дітки” вже двічі викрадали з церкви пожертви. На викрадені гроші шмаркаті злодії купували собі цукерки, морозиво, солодощі.

Настоятель храму у селі Страдчі Яворівського району помітив, що з церкви зникли гроші зі скарбнички з пожертвами мирян. Про крадіжку він повідомив правоохоронців, які по гарячих слідах затримали церковних злодюжок.

Допомогли оперативникам карного розшуку затримати зловмисників із викраденим у кишенях співробітники ДАІ. Вони затримали двох підлітків — 16-річного учня профтехучилища та 13-річного школяра.

Пізніше стало відомо, розповіли у прес-службі управління ДАІ у Львівській області, що це не перша крадіжка цього дуету — ці “дітки” вже двічі викрадали з церкви пожертви. На викрадені гроші шмаркаті злодії купували собі цукерки, морозиво, солодощі.

Схожі новини