Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Шкіряк: «Для депутатів Чернівців каналізація виявилась важливішою за Саакашвілі»

  • 14.09.2017, 13:00
  • 1 243

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк на персональній сторінці в соціальній мережі розповідає про початок «грандіозного туру регіонами» колишнього очільника Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі, - про це повідомляє інформаційний ресурс replyua.net.

Так, першою зупинкою на шляху Саакашвілі стали Чернівці. Як іронізує Шкіряк, послухати великого реформатора зібрався величезний натовп людей кількістю від двохсот до трьохсот осіб. Соратники Саакашвілі звозили їх зі всієї Чернівецької області для того, щоб вони послухали свого гуру. Зустріч вдалась на славу: хор співав, люди веселились, Саакашвілі розповідав про «владу бариг», всім було радісно і дотепно. Обійшлося без правопорушень, бо захід охороняли кілька додаткових нарядів поліцейських.

Але гастроль великого реформатора не обійшлась і без розчарування — наприклад, «підвели» Саакашвілі депутати Чернівецької обласної ради. Вони відмовились на своєму засіданні голосувати за звернення до Президента з приводу повернення громадянства екс-губернатору. Для місцевих депутатів обговорення питання каналізації в місті виявилось більш важливим, ніж піар, влаштований пройдисвітом, - зауважує Шкіряк.

Схожі новини