Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Медалі розіграють біля стін Львівської опери

  • 13.09.2017, 21:00
  • 885

У Львові стартував традиційний, уже 54-й Міжнародний турнір зі стрільби з лука “Золота осінь”, присвячений 60-річчю від дня заснування Львівської обласної федерації зі стрільби з лука.

На змаганнях, які уперше відбулися 1964 року, за нагороди борються найсильніші українські лучники та гості з різних куточків світу. Цього разу за перемогу змагаються близько 250 лучників з десяти регіонів України, а також Білорусі, Ізраїлю, Польщі та Туреччини.

Глядачі, які на стадіоні “Динамо” (Янева, 10) прийдуть підтримати спортсменів, зможуть наживо побачити стрільбу у виконанні олімпійського чемпіона Пекіна Віктора Рубана, чемпіона світу та Європи Георгія Іваницького, віце-чемпіона світу Сергія Макаревича, неодноразової чемпіонки світу та Європи Вероніки Марченко та інших іменитих спортсменів. Для наших лідерів ці змагання стануть одним з етапів відбору на чемпіонат світу, який у жовтні прийматиме Мексика.

Фінали чемпіонатів світу та Європи відбуваються зазвичай в історичній частині міст-організаторів. Так, два роки тому у Копенгагені лучники розіграли “золото” планетарної першості біля стін палацу Крістіанборг, де сьогодні засідає парламент Данії. У Львові боротьба за цінні метали проходитиме на проспекті Свободи, “на тлі” Оперного театру.

Схожі новини