Передплата 2024 ВЗ

Прикордонники посилюють охорону кордону напередодні свят

  • 20.08.2017, 16:35
  • 1 059

З 20 серпня у зв’язку з підготовкою до Дня Незалежності України Держприкордонслужба разом з іншими правоохоронними органами нестиме службу у посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Напередодні державних свят, Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, всі органи Держприкордонслужби зосереджують максимальні зусилля на забезпеченні безпеки та порядку в пунктах пропуску на державному кордоні України, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим. Зокрема, посилено оглядову роботу, збільшено кількість прикордонних нарядів та активно залучаються службові собаки", - йдеться у повідомленні.

Для забезпечення безпеки прикордонники тісно взаємодіятимуть з представниками поліції, Національної гвардії, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, місцевою владою, органами місцевого самоврядування та здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб і транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону.

Крім того, у період державних свят співробітники Держприкордонслужби забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні. У прикордонних підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, будуть проведені додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та готовності до відбиття імовірних раптових нападів.

Схожі новини