Передплата 2024 ВЗ

У Львові одружився важкопоранений Герой АТО Сергій Загасайло

  • 13.08.2017, 14:10
  • 1 843

Важкопоранений боєць АТО Сергій Загасайло одружився у львіському Палаці Потоцьких.

Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомляє Валерій Веремчук.

“Боєць, що отримав важке поранення при обороні Луганського аеропорту, за якого вболівала вся Україна… Вірю, що сьогодні починається в його житті новий, світлий етап, який буде наповнений любов’ю, підтримкою і взаєморозумінням. Сергію і Дарино, нехай той гарячий вогник, що є між Вами, з роками ставатиме лише палкішим. Нехай у Вашій сім’ї завжди будуть мир, гармонія і щастя! Бережіть один одного, будьте один для одного міцною опорою! Усі, хто знає тебе, хто переймається твоєю долею впевнені: все у тебе і у твоєї сім’ї буде добре, бо на таких людях, як ти, тримається світ!!! З роси і води, молодята! І, звісно, ГІРКО!!!!”

Довідково:

Загасайло Сергій Володимирович народився 8 березня 1991 у Добротвірі. Сержант В/Ч А0284 80 Окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗСУ, м.Львів. Учасник АТО з 15.04.2014 р.

Сергій Загасайло ще з 15 квітня 2014 року був учасником АТО. 24 травня 2014 року біля с. Констянтинівка під м. Слов’янськ відбувся мінометний обстріл і в групу військових потрапив снаряд, основну хвилю вибуху якого Сергій прийняв на себе , прикривши побратимів, що були позаду.

Отримав численні поранення: вогнепальне мінно-вибухове уламкове поранення черепа й головного мозку з ушкодженням обох лобних і тім’яних долей; важка контузія правого ока; вогнепальне осколкове наскрізне багатоуламкове поранення з переломом правої плечової кістки та ліктьової кістки правого передпліччя; множинні вогнепальні осколкові поранення м’яких тканин лівої гомілки, осколкове сліпе поранення (перелом) правої великогомілкової кістки, обширні рани передніх поверхонь обох гомілок (вирвані сухожилля та м’язи); травматичний відрив I пальця правої стопи.

Схожі новини