Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Сокальщині дідусь на мікроавтобусі насмерть збив 6-річного онука

  • 06.08.2017, 12:52
  • 1 828

Від отриманих травм шестирічний хлопчик помер у лікарні. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 5 серпня, близько 16.00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Сокальського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Т4» з причепом, 61-річний житель міста Червоноград, скоїв наїзд на власного 6-річного онука, заїзджаючи на власне подвір’я свого господарства з причепом загруженим піском. Дитина гралася на подвір’ї господарства та побачивши, що він заїжджає, захотів вискочити на причеп, щоб під’їхати та під час цього, не змігши вискочити попав під ліве колесо причепа. Врятувати дитину медикам не вдалося.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Працівники поліції проводять першочергові слідчі дії, призначено низку експертиз.

Джерело: Varta1

Схожі новини