Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові невідомі закидали "коктейлями Молотова" два російських банки

  • 17.06.2017, 16:50
  • 1 592

Об'єктами нападу стали "БМ Банк" та "ВіЕс Банк".

В ніч на 17 червня у Львові невідомі в різних районах міста майже одночасно підпалили два банківських приміщення. Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області.

Згідно із повідомленням, у Галицький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що виникло займання в приміщенні однієї з банківських установ на площі Ринок у Львові. Було встановлено, що невідомі особи розбили вікно та кинули пляшку із горючою рідиною у приміщення "БМ Банку", внаслідок чого виникло загорання.

Зазначається, що цієї ж ночі в Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі розбили вікно та пошкодили фасад "ВіЕс Банку" на вулиці Низинній.

Працівники поліції на місці події встановили, що невідомі особи кинули пляшку з невстановленою рідиною у вікно на першому поверсі фінансової установи. Внаслідок цього загорання не сталося, проте пошкоджено вікно та фасад приміщення.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років", - додали у поліції.

Схожі новини