Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Авдіївці повністю відновили водопостачання, але частково відключили газ

  • 08.06.2017, 11:32
  • 508

За попередніми даними, унаслідок бойових дій пошкоджено газогін "Макіївка-Авдіївка".

У четвер, 8 червня, о 4:00 в Авдіївці (Донецька область), а також прилеглих населених пунктах повністю відновили водопостачання. Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"8 червня о 4:00 водопостачання в місті Авдіївка та прилеглих населених пунктах повністю відновлене", - йдеться в повідомленні.

Проте, як повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook, у прилеглих селищах та частково в Авдіївці відключили аз через пошкодження магістрального газогону «Макіївка-Авдіївка».

"Щойно відновили водопостачання у Авдіївці й дали людям воду, як надійшло повідомлення про пошкодження магістрального газогону «Макіївка-Авдіївка». Попередньо — внаслідок бойових дій. Для встановлення місця пошкодження виїхала бригада з трьох осіб. По завершенню огляду можна буде проводити відновлювальні роботи. Поки що вирішили тимчасово відключити від газопостачання 7 прилеглих селищ — близько 3 тисяч абонентів. Станом на 9 годину на Авдіївку газ подається частково. Без газу залишаються мешканці приватного сектору так званої Старої Авдіївки та навколишніх селищ. Авдіївський коксохім у виробництві природний газ не використовує, отже на виробничий процес підприємства відсутність газу у місті не впливає", - написав він.

Також Жебрівський напередодні повідомляв, що Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі після завершення робіт на лінії електропередачі, резервуари наповнюються водою, потім її подадуть населенню.

Схожі новини