Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За 9 хвилин українці розкупили дешеві квитки на рейси до Європи на 11 червня

  • 02.06.2017, 18:20
  • 1 767

Наступна акція запланована на 11 червня.

На день запроваджується "безвіз" національний авіаперевізник продавав акційні квитки до Брюсселя та Вільнюса, а також пропонує своїм пасажирам трансфер та безкоштовну екскурсію. Квитки розкупили лише за перші 9 хвилин від старту продажу, йдеться в ТСН.16.45.

Менеджерам МАУ учора було не солодко. Ледь витримали навантаження і сервери компанії. Щосекунди на сайт заходили по 600 відвідувачів. За 9 хвилин продали квитки на Брюсель, ще за кілька хвилин - на Вільнюс.

"Це подарунок,безперечно, нема ніякої комерційної складової, ми казали, що ми плануємо внести свій вклад у святкування безвізу", - каже представник компанії.

Це була перша така акція, але не остання. У день запровадження самого "безвізу" - 11 червня МАУ "викине" у продаж 30 тисяч дешевих квитків.

Єдиний виняток - Барселона. Вона цього року в українців і так неймовірно популярна, квитки на червень уже давно розкуплені або заброньовані турфірмами. Акції скінчаться, але дешеві квитки залишаться, переконує президент МАУ Юрій Мірошников.

"Квитки будуть дешевшати, будемо молитися, що гривня не буде девальвуватися. Будемо робити все, що квитки будуть дешевшати. Ми зробили це 2 роки тому. Цього року на початку травня ми зробили "лоу-кост" ціни", - каже Мірошников.

Але українці, які хочуть економити, повинні також навчитися планувати свої поїздки, ну хоча б за кілька місяців наперед, краще на півроку чи навіть рік.

Ну а кожен, хто купуватиме квиток за добу до перельоту, заплатить кілька доларів за тих, хто попіклувався про переліт заздалегідь. Просто так працює авіація в усьому світі.

Схожі новини