Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко провів зустріч із делегацією Японської федерації бізнесу

  • 31.05.2017, 08:55
  • 812

Сторони обговорили встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.

Президент Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», який очолює голова Ради директорів корпорації «Марубені» Теруо Асада. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Згідно з повідомленням, учасники зустрічі обговорили шляхи розширення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва між Україною та Японією.

«Теруо Асада зазначив, що завдяки проведеним за останні роки реформам, Україна є найбільш багатообіцяючою державою з точки зору інвестицій та бізнесу. В цьому контексті було позитивно відзначено проведення спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Комітету з ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу «Кейданрен», - йдеться у повідомленні.

Ішлося також про зміцнення співпраці з урядом Японії та японським бізнесом у реалізації масштабних проектів в Україні у сфері розвитку інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, інформаційних технологій тощо. Порошенко додав, що це відображає відносини України та Японії — друзі пізнаються в біді.

Учасники зустрічі також обговорили шляхи активізації міжлюдських контактів та встановлення прямого авіаційного сполучення між Україною та Японією.

Джерело: УТ

Схожі новини