Передплата 2024 «Добрий господар»

Наташа Корольова гнівно вилаяла Україну через заборону в’їзду Лоліті

  • 24.04.2017, 19:54
  • 3 056

Російська співачка українського походження Наташа Корольова, якій заборонено в’їжджати в Україну, гнівним антиукраїнським постом у соцмережі підтримала співачку Лоліту, яку теж не впускають в Україну.

Свої емоційні слова підтримки артистка опублікувала в Instagram.

"Лола, ми з тобою! І зауваж, компанія у нас достойна. Я як "Шпигунка Кремля" і "людина, яка своєю творчістю становить загрозу для жителів України" за інформацією з достовірного джерела можу констатувати факт, що скоро закінчаться всі ті, хто не по своїй волі беруть участь у реаліті-шоу "загроза національній безпеці", — мовиться у повідомленні Наташі Корольової.

На її думку, Україна, просто виконуючи своє законодавство щодо перетину кордону, намагається відволікати народ від реальних проблем.

І що ж робити? Караул! Чим будуть туманити мізки народу, щоб цей народ не почав ставити питання про своє реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні, про тарифи, подорожчання, бідність, за межею якої більша половина живе в країні, обіцянки кращого життя?,— поставила емоційне питання російська артистка.

Наташа Корольова додала, що "в терміновому порядку кращі креативщики і режисери "СБУ продакшн" в купі з Радою й усіма правими і лівими секторами і зграєю Іуд-журналістів працюють над новою постановкою реаліті-шоу "Запроданці".

Судячи зі слів співачки, у порушниках законодавства України щодо перетину кордону українська влада вбачає загрозу, тому що ці люди несуть правду.

На черзі ті, хто неугодний купці людей, що дорвалися до влади, за свою власну думку і позицію, за правду і реальність ситуації в країні, за пісні, які люблять і хочуть чути по всьому світу, за успіх талановитих артистів!,— переконана Наташа Корольова.

"Як не сумно, але таке лайф-шоу — це позбавлення громадянства, тепер вже підданих України, і їх вигнання з країни! Людоньки добрі, що ж це в світі Божому робиться? Невже дійде і до цього?", — резюмувала російська артистка.

Джерело: 24tv.ua

Схожі новини