Передплата 2024 ВЗ

У Києві затвердили програму офіційних заходів Євробачення-2017

  • 20.04.2017, 19:56
  • 1 232

Офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня в конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Влада Києва затвердила програму офіційних заходів на час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Про підписання відповідного розпорядження повідомили в прес-службі КМДА.

«Упродовж двох тижнів очікується 20 тисяч іноземних туристів та в 2-3 рази більше внутрішніх, на яких чекає різноманітна розважальна програма: 3D-mapping-show, розважальні локації, «Kyiv art week» і багато інших цікавинок», — розповів заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Зокрема, офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу «Євробачення» відбудеться 7 травня в конгресно-виставковому центрі «Парковий» (Паркова дорога, 16-А). Червону доріжку «Євробачення» розташують цього ж дня на площі Конституції та алеї біля Маріїнського палацу (від вул. Михайла Грушевського до оглядового майданчика).

Також серед офіційних заходів 9, 11, 13 травня відбудуться телевізійні шоу пісенного конкурсу «Євробачення», генеральні репетиції яких (за участю глядачів) заплановані 8, 10, 12 травня в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15).

Із 1 до 14 травня в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16-А) працюватиме Euroclub, а з 4 до 14 травня на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної, включно з тротуарами) працюватиме Eurovision Village.

Окрім того, на час проведення «Євробачення-2017» на киян і гостей столиці чекатиме насичена програма культурно-мистецьких заходів.

Також на локаціях до «Євробачення-2017» заплановано показ кіноальманаху «Все починається в Києві», який триватиме з квітня до грудня 2017 року.

Джерело: УТ