Передплата 2024 «Добрий господар»

Вдова Вороненкова розповіла про свою подальшу долю

  • 10.04.2017, 20:21
  • 2 402

Говорити про версії вбивства чоловіка жінка відмовляється.

Вдова вбитого у центрі Києва екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова — Марія Максакова, в інтерв’ю для ТСН розповіла про те, що поки не збирається їхати з України.

10 квітня, у день, коли Вороненкову мало виповнитися 46 років, Максакова прийшла на його могилу разом з маленьким синочком. Малюка вона називає копією батька і говорить, що поки не має планів на майбутнє.

“Я не думаю про плани, як колись з Денисом, коли ми були разом на землі (…) Але у всякому разі, наразі поїхати від Дениса я точно не готова”, — пояснила Максакова.

Вдові довелося перенести свій концерт пам’яті чоловіка, але коли саме він відбудеться, жінка відповісти не змогла.

“До сорока днів рано говорити про це”, — пояснює вона.

Коментувати версії вбивства Максакова відмовилася. Каже, що це — таємниця слідства.

“Ви знаєте, я не готова тільки про це (говорити — Ред). По-перше, є таємниця слідства. А по-друге, я вже цитувала писання. Господь як говорив: мені відплата, і аз воздам. Я не бачу сенсу тиражувати якісь версії”, — пояснила вдова колишнього російського депутата.

Максакова заявила, що не знає, як РФ може проводити своє слідство щодо вбивства Вороненкова, адже він вже мав українське громадянство, а застрелили його на території України.

За словами вдови, у день вбивства у Вороненкова мала відбутися зустріч, але яка саме — він їй не повідомив.

“Там, очевидно, що повинна була бути ще одна зустріч, крім зустрічі з Іллею (Пономарьовим, екс-депутатом Держдуми — Ред.), яка не відбулася. Це все розслідується. Я не можу сказати. На жаль, він зі мною теж не поділився, куди йому потрібно було їхати. Вони з водієм навіть не зустрічалися”, — прокоментувала вона інформацію про те, що Вороненков нібито мав зустрітися зі своїм водієм, який прилетів з Москви.

Максакова додала, що не жалкує через свій переїзд до України.

“Послухайте, це був усвідомлений вибір, як я можу шкодувати. Україна дала Денису можливість жити, в перспективі працювати. Як я можу шкодувати про те, що країна побачила в ньому громадянина. Він загинув взагалі як громадянин України”, — підсумувала вона.

Джерело: intermarium.com.ua

Схожі новини