Передплата 2024 «Добрий господар»

"Міст на Троєщину" - невдалий архітектурний проект

  • 06.04.2017, 19:41
  • 1 563

Подільсько-Воскресенський міст у Києві став об'єктом дослідження для фахівців з Німеччини як невдалий архітектурний проект,  аналіз якого зробили для створення практичного посібника з планування та будівництва великих мостів.

Подільсько-Воскресенський міст у Києві став об'єктом дослідження для фахівців з Німеччини як невдалий архітектурний проект. Фото sockraina.com

Одна із причин, чому Федеральне міністерство транспорту Німеччини обрало Подільсько-Воскресенський міст як приклад, якому не варто слідувати, — його будівництво було розпочато ще у 1993 році та не завершене й досі, йдеться на DW.

6 квітня у Києві міністр транспорту Німеччини Александер Добріндт зустрінеться з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном і представить технічно-фінансової експертизи Подільсько-Воскресенського мосту ("мосту на Троєщину"), яка була проведена німецькими фахівцями.

На виконання цієї експертизи Німеччина виділила 200 тисяч євро.

Посібник міститиме рекомендації для планування та будівництва великих мостів на німецьких автомобільних трасах.

Вони, на думку упорядників видання, мають допомогти у майбутньому оцінити ризики та уникнути помилок, яких було допущено при плануванні у тому числі Подільсько-Воскресенського мосту.

Експертиза включає також аналіз можливостей завершення цього проекту.

Раніше "УП.Життя" публікувало звернення культурних діячів з приводу руйнування Потьомкінських сходів в Одесі.

Схожі новини