Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Через небачений скандал "Оскар" змінить правила роботи

  • 30.03.2017, 16:12
  • 1 378

Президент компанії PriceWaterhouseCoopers Шеріл Бун Ісаакс написала лист до організаторів "Оскара", в якому заявила про нові правила роботи під час церемонії Про це повідомляє ВВС.

Зокрема, забороняють використання будь-яких мобільних пристроїв за лаштунками.

Під час останньої церемонії вручення "Оскарів" замість "Місячного сяйва" кращим фільмом оголосили мюзикл "Ла-Ла Ленд".

Винуватцем плутанини назвали керуючого партнера компанії PriceWaterhouseCoopers Брайана Куллінана.

Буквально за хвилини до плутанини з конвертами Брайана Куллінана сфотографували з телефоном в руках. Він постив у Twitter фото актриси Емми Стоун, яка зіграла головну роль в мюзиклі "Ла-Ла Ленд".

За заявою компанії, пан Куллінан переплутав конверти з іменами переможців, а потім він і його колега Марта Руїз діяли недостатньо швидко, щоб вийти з ситуації. Окрім того на церемонії тепер працюватимуть не два, а три співробітника PriceWaterhouseCoopers.

Третій співробітник перебуватиме в кімнаті режисера протягом усієї церемонії вручення.

PriceWaterhouseCoopers вже багато років веде підрахунок голосів членів американської кіноакадемії.

Попри скандал на останній церемонії вручення "Оскарів", організатори премії продовжать користуватися послугами компанії.

  • Зазначимо, що 89-та церемонія вручення нагород Американської кіноакадемії завершилась скандалом: легендарна американська актриса Фей Данавей зі сцени помилкового оголосила переможцем мюзикл "Ла-Ла Ленд".
  • Провину за те, що трапилося під час церемонії Оскар взяла на себе компанія Pricewaterhouse Coopers, яка є відповідальною за підрахунок голосів кіноакадеміків.

Схожі новини