Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У пансіонаті з переселенцями в Пущі-Водиці виник конфлікт зі стріляниною

  • 20.03.2017, 19:00
  • 1 182

У пансіонаті "Джерело" в Пущі-Водиці, де проживає близько 170 переселенців з Криму і Донбасу, стався конфлікт зі стріляниною.  

Про це повідомила мешканка пансіонату Віра, інформацію підтвердили у поліції Києва.

За словами мешканки на територію пансіонату за адресою Курортна, 4 "був напад від людей, які сказали, що вони будівельники і будуть тут робити ремонт".

"Вони сказали, що будуть заходити всередину і викидати всіх, хто не встиг вийти, щоб зробити ремонт", - сказала вона.

Потім, за її словами ці люди "взяли кувалди і почали вибивати вікна в приміщенні".

"Вони хотіли зайти всередину, жінки заступили їм вхід. Одну жінку вони відкинули, їй стало погано, стався серцевий напад. Її вдалося відкачати", - сказала Віра.

"Вони також розбили щитову і видерли дроти і відрубили електрику у половині Пущі. У нас тут проживає підрозділ "Айдар". Вони стали на захист. Один з них — військовий журналіст. У нього є дозвіл на якусь зброю. Він почав стріляли вгору і почали тікати", - розповіла вона.

Водночас прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик в коментарі "Українській правді" повідомила, що слідчо-оперативна група перебуває на місці конфлікту.

"З'ясувалося, що конфлікт був між людьми, які там проживають і представниками одного із співвласників цього пансіонати. При цьому під час конфлікту один із чоловіків зробив постріл з мисливської рушниці. Ми встановили, що зброя зареєстрована в нього в законному порядку", - розповіла вона.

За її словами, на місці працює слідчо-оперативна група, відкрите кримінальне провадження за статтею "хуліганство", проте інформації про затриманих немає

Джерело: Українська правда

Схожі новини