Передплата 2024 ВЗ

Штаб:"Бойовики застосували зенітні установки на Маріупольському напрямку"

  • 19.03.2017, 19:35
  • 925

Двоє українських військових отримали поранення.

Кількість обстрілів позицій ЗСУ дещо зменшилось, впродовж дня зафіксовано 19 випадків відкриття вогню. Двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«Найбільше обстрілів - 12 зафіксовано на Маріупольському напрямку, де по позиціях в районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї та зенітної установки ЗУ — 23 -2. Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велись з великокаліберних кулеметів. На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 вів обстріл танк та випустив 7 снарядів. При цьому один снаряд потрапив в приватний сектор та був зруйнований будинок», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в районі Луганського активно діяв снайпер, а позиції обстрілювали автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

«На Луганщині неподалік Новоолександрівки та Новозванівки російські найманці вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем та кулеметів», - додали в штабі.

Схожі новини