Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивство патрульних у Дніпрі: злочинця визнали осудним

  • 30.12.2016, 15:35
  • 840

Експертиза визнала вбивцю патрульних у Дніпрі Олександра Пугачова осудним.

Про це повідомив заступник прокурора Дніпропетровської області Юрій Черкашин, передає "112 Україна".

Загалом, за словами Черкашина, за час розслідування справи про вбивство патрульних у Дніпрі, було проведено 44 експертизи.

"Під час досудового розслідування вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі допитали понад 150 людей і провели 44 судових експертизи. Зокрема, нині завершено судово-психіатричну експертизу підозрюваного, згідно з якою він визнаний осудним", - повідомив він.

Слідство вважає, що провину підозрюваного доведено, адже її підтверджують очевидці, експертизи, записи з камер відеоспостережень та відеореєстраторів загиблих патрульних.

Доведено, що поранення підозрюваному були нанесені саме з пістолета загиблого патрульного. Крім того, Пугачов підозрюється не лише у вбивстві двох патрульних, але і в замаху на життя водія маршрутки.

"На початку січня матеріали кримінального провадження будуть відкриті для ознайомлення підозрюваному, а терміни скерування до суду обвинувального акта залежать від того, з якою швидкістю сторона захисту буде знайомитися з матеріалами", - зазначив прокурор.

Схожі новини