Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Резонансне вбивство адвоката ГРУшника розкрито

  • 05.06.2016, 10:31
  • 1 772

Причини і мотиви вбивства адвоката російського ГРУшника Олександра Александрова Юрія Грабовського буде оприлюднено протягом тижня. 

Про це в ефірі телеканалу "112" заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Вбивство Грабовського мало досить зловісний відтінок, але нам вдалося розкрити це вбивство, і я думаю, що протягом тижня ми відкрито, публічно, з максимальним наданням відео- чи фотоматеріалів дамо загальну, закінчену картину того, що сталося - причин, умов і найголовніше - мотивів вбивства Грабовського", - заявив Матіос.

Як відомо, 9 березня Голосіївський районний суд Києва через неявку адвоката Грабовського переніс на 15 березня розгляд справи військовослужбовців Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил РФ Євгенія Єрофеєва й Олександра Александрова.

10 березня поліція почала розшук Юрія Грабовського в Одесі. За даними поліції, адвокат перебував на території санаторію "Аркадія" в Одесі.

Шевченківський відділ поліції Приморського району Одеси відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу.

Сам Грабовський у соцмережах повідомив, що покинув Україну, побоюючись за свою безпеку.

20 березня Матіос заявив, що підозрюваний в організації зникнення Юрія Грабовського - адвоката спецназівця ГРУ РФ Олександра Александрова - затриманий і заарештований, ведеться слідство.

Схожі новини