Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Балет «Життя» поставив у Львові продовження резонансної дитячої казки про Павука Павутіна

  • 15.12.2015, 14:16
  • 1 871

Запрошуємо Вас разом із Вашими дітьми на закритий перегляд нової сучасної дитячої казки «Незвані гості-2», який відбудеться у приміщенні Будинку Науки і Техніки Львівської залізниці (Палац залізничників «РОКС», вул. Федьковича, 54/56) у середу, 16 грудня (об 11:30, 13:30, 15:30 і 17:30), і у четвер, 17 грудня (о 10:00, 12:00, 14:00 і 16:00).

Для ЗМІ акредитація — обов’язкова — за тел. 067-960 31 01 (Галина Гузьо).

Казковий сиквел «Незвані гості у Країні Світла» і «Незвані гості-2»

До зимових свят 26 та 27 грудня і 2 та 3 січня у приміщенні Будинку Науки і Техніки Львівської залізниці (Палац залізничників «РОКС», вул. Федьковича, 54/56) відбудеться показ сучасних дитячих музичних казок «Незвані гості у Країні Світла» і «Незвані гості-2». Торік цю казку відвідало понад 15 000 дітей із Західної України, відтак на численні проханням юних глядачів та їхніх батьків «Незвані гості» завітають на сцену «РОКСу» і цьогоріч.

У веселих, легких, розважальних, інтерактивних, сучасних казках «Незвані гості у Країні Світла» та «Незвані гості-2» задіяно понад два десятки артистів балету Ірини Мазур «Життя», а також актори львівських театрів. Це вже понад 15 років артисти балету «Життя» раз у рік, напередодні свята Святого Миколая та Нового року, бешкетують — ставлять дитячі вистави, які відвідують дітлахи з усієї Західної України. Цьогоріч одну із вистав актори покажуть благодійно — для дітей учасників АТО.

Сюжет казки «Незвані гості у Країні Світла», яка торік мало кого залишила байдужим (резонанс про львівську постановку охопив не тільки українські медіа, а й російські), - цікавий і захоплюючий. Вічна тема боротьби Добра і Зла розкривається крізь призму реалій сьогодення: цар Країни Темряви Павук Павутін хоче захопити Країну Світла. Головному негативному персонажу вистави допомагають три його сестри-відьми: Брехня, Жадібність і Заздрість. Сюжет розвивається на протистоянні загальнолюдських цінностей, де на противагу темним силам виступають добрі, чесні і позитивні герої з відомих казок: Котигорошко, Попелюшка, Білосніжка, Різдвяні Ельфи, Мері Поппінс, Баба Яга, Дракон… Діти у залі є безпосередніми учасниками дійства і активно допомагають жителям країни Світла здобути перемогу. Цього року «Незвані гості у Країні Світла» можна буде переглянути у «РОКСі» 26 і 27 грудня.

А 2 та 3 січня 2016 року відбудеться цьогорічна прем’єра - продовження казкової історії - нова музична казка «Незвані гості-2», у якій юні глядачі знову зустрінуть своїх улюблених персонажів, що опиняться у нових цікавих ситуаціях.

Видовищний, добрий, а водночас повчальний і патріотичний казковий сиквел перенесе дітей у дивовижний світ, в якому вони побачать своїх улюблених казкових героїв у нашому часі, у сучасних реаліях та ще й у дивних обставинах. Чи вдасться героям захоплюючого та яскравого дійства здобути перемогу - залежатиме знову ж таки від дітей. Хоча… А хіба з такими помічниками Зло зможе перемогти Добро?

Квитки на дитячі казки «Незвані гості у Країні Світла» (26-27 грудня) і «Незвані гості-2» (2-3 січня) можна придбати у всіх квиткових касах міста, а також онлайн — на сайті gastroli.ua. Ціни на квитки — демократичні: 50-100 гривень.

Схожі новини