Передплата 2024 «Добра кухня»

“Республіка” завершить сезон музичних фестивалів

  • 18.08.2015, 12:39
  • 793

Цьогорічний міжнародний фестиваль “Республіка”, який щороку відбувається у Кам'янці-Подільському, - ювілейний.

5 рік поспіль на територію древнього замку з'їдуться майже десять тисяч меломанів і поціновувачів сучасного вуличного мистецтва. Тож якщо ви ще не спланували, де проведете перший осінній вікенд (4-6 вересня), - гайда у Кам'янець-Подільський!

Ювілейна “Республіка” потішить своїх прихильників більшою кількістю локацій. Головна фестивальна сцена діятиме впродовж трьох днів. Її підкорюватимуть відомі українські і закордонні колективи. Серед оголошених учасників — ДахаБраха, Бумбокс, Onuka, Brutto, Вагоновожатые, Stoned Jesus, Jinjer, Morphine Suffering та інші.

Сцена “Тунель” розташована у кам'яних валах. Вона діятиме у вечірній та нічний час. На ній “запалюватимуть” 5 Vymir, Farinhate, Дай Дарогу!, Хамерман Знищує Віруси, Somali Yacht Club .

Не варто відвідувачам фестивалю оминати увагою і денної сцени на Ратуші. Оскільки цьогорічний фестиваль присвячений об'єднанню культур та національностей, які проживають на Поділлі, то першим учасником денною сцени стане Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії.

Сюрприз від організаторів - сцена Art DVIR на фортечній стіні (терасі). Тут можна буде послухати спокійну акустичну музику, відпочити від драйву головної сцени. Надихатимуть фестивальників Dakooka, Один в Каное, Zapaskа, Sasha Boole, Колос (Фіолет), Panivalkova.

У рамках фестивалю відбудеться перший фестиваль їжі і вуличного стилю - KP Food Fest. Будуть представлені учасники кращих фестивалів вуличної їжі Україні, українські бренди одягу, виступлять музичні колективи, - і все на центральній площі старовинного міста! Вхід вільний.

Схожі новини