Передплата 2024 ВЗ

Інопланетяни цікавляться Карпатами та... атомними електростанціями

  • 02.07.2015, 12:56
  • 1 848

 Також їх неодноразово бачили на окупованій території. 2 липня — Всесвітній день НЛО.

“0,5% - такою є вірогідність зустрічі з НЛО протягом життя”, - підрахували уфологи. В Україні найчастіше їх бачать у гірській місцевості — в Карпатах та Криму. Навідуються у наші широти зазвичай восени (у 40% випадків), переважно у середу або суботу, у проміжку з 17.00 до 21.00 вечора та з 1.00 до 3.00 ночі, у період повного або нового Місяця.

«Тарілки» люблять воду, тож якщо живете поблизу водойм, шанси їх побачити зростають. Виявляють інтерес до заводів, військових об’єктів, атомних електростанцій, а також катастроф, які трапилися з вини людей. Навідуватись в Україну через військовий конфлікт на сході частіше не стали. Помітили, що представники позаземних цивілізацій активізуються наприкінці кожного десятиліття, тож “повітряний десант” очікуємо у 2017-2019 рр., - розповів “ВЗ” дослідник-аномаліст, керівник Українського уфологічного клубу УФОДОС Ярослав Сочка. - Востаннє не­опізнаний літаючий об’єкт бачили 3 червня цього року на Хмельниччині”.

“Ввечері вийшла на двір - посидіти, випити чаю, - поділилась очевидець Христина Журавльова. - Раптом почула, як кричать птахи. Підняла голову і побачила у небі кулю. Вона світилась як зірка і повільно пливла по небу по зигзагоподібній траєкторії. Пропливла над моїм будинком, а над сусідським — застигла секунд на 40, потім різко зірвалася і попливла геть. Я сховалася у дім, але почула, як кричить сова. Так, ніби її поранили. Вийшла на вулицю, почала зазирати під кожен кущ. Раптом за одним із них помітила людський силует. Надворі — літо, а людина — вбрана у зимовий одяг, щось схоже на куфайку і шапку-вушанку. За мить силует зник. Лягла спати. О 2.45 прокинулася, щоб випити води. У вікні промайнуло світло, ніби хтось засвітив прожектором. Подумала спершу, що це — повний місяць, але місяць так не світить. Вийшла на вулицю і застала ту ж картину — кулеподібне “щось” пливло над дахами будинків. Собаки мовчали, а от птахи — кричали. Але не так як зазвичай. Здалось навіть, що це — не птахи, а щось інше”...

За останні півроку у Національний архів НЛО також надходило кілька повідомлень від жителів східних регіонів (зокрема з окупованого Донецька). Місцеві жителі стали свідками появи у небі таємничих синіх вогнів та яскравих об’єктів, що пролітали низько над землею. Уфологи висувають дві гіпотези. Це могло бути НЛО. Також міг відкритися просторово-часовий портал. На думку дослідників-аномалістів, причиною візиту інопланетян могли стати бойові дії на сході країни.

Схожі новини