Видання «Добра кухня»

1
Формат: А4, 32 сторінки
Періодичність: 1 раз на місяць
Передплатний індекс: 89115

У журналі «Добра кухня» подаємо не лише рецепти смачних і поживних страв, а й практичні поради від професійних кухарів і дієтологів! Господині мають змогу поділитися та обмінятися своїми рецептами. Усі рецепти — з доступних, близьких для українців, продуктів. Окрім цього у журналі подаємо найкращі рецепти різних національних кухонь, кулінарні шедеври українських господинь, пропозиції щодо декоративного оформлення страв!

Оформити передплату можна у будь-якому поштовому відділенні України. Придбати журнал можна у роздрібній газетно-журнальній торгівлі.

Паска на кефірі

Новий рецепт паски

Для тіста:

1 склянка кефіру

близько 700 г борошна

100 г вершкового масла

100 г сметани

1 склянка цукру

3 яйця

1 ст. ложка сухих дріжджів

2 ст. ложки олії

дрібка солі

родзинки — за бажання

ванільний цукор

Для глазурі:

1 білок

1 склянка цукрової пудри

У теплий кефір додати дріжджі, 1 ст. ложку цукру і 0,5 склянки борошна. Коли опара підійде, додати сметану, розм’якшене вершкове масло, перемішати.

Жовтки розтерти з рештою цукру до побіління. Білки збити з сіллю. Додати жовтки з цукром в опару і перемішати. Потім додати збиті білки. Поступово додавати борошно, добре вимішуючи. Дати тісту двічі підійти. Додати родзинки.

Розкласти у форми (не більше 1/3 від об"єму), дати підійти. Коли тісто підійде в формах більше, ніж наполовину (приблизно на ¾), поставити в духовку і випікати при 180 °C до готовності.

Глазур. Розтерти білок з цукровою пудрою на однорідну масу, нанести на верхівки пасок і прикрасити за бажання.