Видання «Добра кухня»

dk45
Формат: А4, 32 сторінки
Періодичність: 1 раз на місяць
Передплатний індекс: 89115

У журналі «Добра кухня» подаємо не лише рецепти смачних і поживних страв, а й практичні поради від професійних кухарів і дієтологів! Господині мають змогу поділитися та обмінятися своїми рецептами. Усі рецепти — з доступних, близьких для українців, продуктів. Окрім цього у журналі подаємо найкращі рецепти різних національних кухонь, кулінарні шедеври українських господинь, пропозиції щодо декоративного оформлення страв!

Оформити передплату можна у будь-якому поштовому відділенні України. Придбати журнал можна у роздрібній газетно-журнальній торгівлі.

Салат з перцю і шампіньйонів

На 5 півлітрових банок:
  • 1 кг печериць
  • 1 кг солодкого перцю
  • 500 г ріпчастої цибулі
  • 200 г цукру
  • 80 г солі
  • 150 мл оцту 9%
  • 100 г соняшникової олії
  • 5 лаврових листків
  • 10 горошин духмяного перцю
  • зелень петрушки

Цибулю і перець нарізати соломкою, гриби помити, почистити, великі розрізати на четвертинки.

Приготувати маринад з оцту, олії, солі і цукру.

Все змішати, скласти в баняк, залити маринадом і варити 15 хв.

Маринад скуштувати на смак, за потреби додати ще солі й оцту.

На дно банки покласти лаврове листя, по 2 горошини перцю і гілочку петрушки. Вкласти в банки салат і стерилізувати 10−15 хв.

Закрити і накрити до повного охолодження.