Видання «Добра кухня»

1-dk
Формат: А4, 32 сторінки
Періодичність: 1 раз на місяць
Передплатний індекс: 89115

У журналі «Добра кухня» подаємо не лише рецепти смачних і поживних страв, а й практичні поради від професійних кухарів і дієтологів! Господині мають змогу поділитися та обмінятися своїми рецептами. Усі рецепти — з доступних, близьких для українців, продуктів. Окрім цього у журналі подаємо найкращі рецепти різних національних кухонь, кулінарні шедеври українських господинь, пропозиції щодо декоративного оформлення страв!

Оформити передплату можна у будь-якому поштовому відділенні України. Придбати журнал можна у роздрібній газетно-журнальній торгівлі.

Пиріг з овочами і грибами

Готуємо у мультиварці
  • 8−10 печериць
  • 100 г вершкового сиру
  • 50 г бекону або сиров’яленої ковбаси
  • 2−3 стебла зеленої цибулі
  • 1 пачка (400 г) заморожених овочів (італійська суміш)
  • 30 г вершкового масла
  • Для заливки:
  • 300 г сметани від 20%
  • 4 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • ½ пучка кропу
  • сіль, перець
  • коржик тортилья (сирна) або тонкий лаваш

Гриби витерти або зняти верхній шар з капелюшків, ніжки вирізати, подрібнити. Змішати вершковий сир, дрібно нарізану зелену цибулю і бекон, наповнити цією масою капелюшки грибів.

Заморожені овочі викласти на друшляк, скропити окропом, дати стекти воді.

У чашу мультиварки покласти вершкове масло, розтопити в режимі REHEAT («Розігрівання») і обсмажити ніжки печериць, додати овочі і обсмажувати 3−5 хв. без кришки, щоб зайва рідина випарувалася. Посолити і поперчити до смаку. Перекласти овочі з чаші мультиварки в миску, мультиварку вимкнути, накрити кришкою, щоб зберегти тепло.

В окремій мисці змішати сметану, яйця, натертий на грубій тертці сир і дрібно нарізаний кріп. Додати овочі, перемішати.

У чашу мультиварки викласти тортилью або лаваш (на масло, яке залишилося після смаження), формуючи бортики, вилити на корж заливку з овочами, зверху розкласти капелюшки печериць.

Увімкнути мультиварку в режим CAKE («Випічка») на 45−50 хв., після цього залишити під кришкою в режимі підігрівання на 10 хв., скинути залишковий тиск, зняти кришку і в режимі REHEAT («Підігрів») випарувати зайву рідину, якщо вона утворюється, або просто підрум’янити нижню скоринку.

Акуратно вийняти пиріг з чаші мультиварки і теплим нарізати на шматки.