Передплата 2024 ВЗ

Овочевий салат

Рецепт

500 г баклажанів, 200 г помідо­рів, 100 г болгарського перцю, 100 г ріпчастої цибулі, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 50 мл олії, 1 ст. ложка оцту 9%, 50 мл води, спеції та при­прави — до смаку.

Баклажани за бажання очистити від шкірки. Солодкий перець і цибулю очис­тити й нарізати соломкою, помідори — невеликими шматочками. До подрібне­них овочів додати сіль, цукор, спеції та олію, влити воду. Варити салат близько 7 хв після закипання на малому вогні. Наприкінці влити оцет і, перемішавши, вимкнути. Розкласти салат у простери­лізовані банки, закрити прокип‘яченими кришками, перевернути догори дном і накрити до охолодження.

Схожі новини