Закуска з яблук і печінки

Рецепт

Закуска з яблук і печінки
Закуска з яблук і печінки
  • 250 г курячої печінки,
  • 1 яблуко,
  • са­латний мікс,
  • олія, сіль,
  • перець — до смаку.

Для заправки:

  • 1 ч. ложка бальза­мічного оцту,
  • 1 ст. ложка яблучного повидла,
  • 1 ст. ложка червоного вина.

Підготовлену курячу печінку нарізати шматочками та обсмажити на пательні до гарного рум’янцю. Печінка швидко готується, не пересушити.

Яблука вимити, нарізати часточками, вирізавши серцевину.

У пательні розтопити вершкове мас­ло, покласти шматочки яблук і смажити з обох боків упродовж кількох хвилин.

Викласти на тарілки зелень, зверху печінку та шматочки яблук. Посолити, поперчити і скропити олією.

Повидло, вино та бальзамічний оцет змішати в мисці та полити салат зверху.