Закуска з яблук і печінки
Рецепт
- 250 г курячої печінки,
- 1 яблуко,
- салатний мікс,
- олія, сіль,
- перець — до смаку.
Для заправки:
- 1 ч. ложка бальзамічного оцту,
- 1 ст. ложка яблучного повидла,
- 1 ст. ложка червоного вина.
Підготовлену курячу печінку нарізати шматочками та обсмажити на пательні до гарного рум’янцю. Печінка швидко готується, не пересушити.
Яблука вимити, нарізати часточками, вирізавши серцевину.
У пательні розтопити вершкове масло, покласти шматочки яблук і смажити з обох боків упродовж кількох хвилин.
Викласти на тарілки зелень, зверху печінку та шматочки яблук. Посолити, поперчити і скропити олією.
Повидло, вино та бальзамічний оцет змішати в мисці та полити салат зверху.