Хмиз на мінералці

Рецепт

Хмиз на мінералці
Хмиз на мінералці
  • 240 г газованої води,
  • 450 мл олії,
  • 440 г борошна,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • 50 г цукрової пудри.

Борошно залити газованою водою. Присипати цукром, перемішати. Замі­сити щільну масу. Тонко розкачати. Но­жем для піци нарізати на прямокутники завдовжки близько 5 см, завширшки

близько 2 см. У центрі зробити надріз. Кожен кінець протягнути через отвір, ви­йде хвиляста заготовка.

Розігріти олію. Смажити частинами до появи рум’яного кольору. Виймати на серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Готовий хмиз обваляти у цукровій пудрі.