Раджу подавати із кулькою пломбіру – разом смакуватиме просто чудово
Ділюся деякими порадами з приготування
До процесу можна залучити дітей, це стане цікавою грою
Чудовий гарнір до м'ясних і рибних страв
Секретний інгредієнт – це апельсиновий сік
Головна фішка страви – не інгредієнти, а поєднання кількох технологій приготування
Для прикраси раджу ще приготувати крем
Чудово смакує із зірою та коріандром
Можна не тільки пити, але й готувати на його основі смачні страви
Ділюся деякими порадами, щоб ви не боялися експериментів
Загортати у листкове тісто можна все, що завгодно – м'ясо, овочі, фрукти з ягодами і навіть крупи
Хочете отримати максимум задоволення від ожини? Додайте до неї трохи апельсинової цедри
Влітку над нами всіма панують сезонні ягоди та фрукти. І гріх не скористатися цим подарунком природи
Це щось середнє між печенею та супом
Смак нікого не залишить байдужим
Можливо, ви опинитеся думками в Італії
Справжній порятунок у літню спеку
Хліб, цукор, вода, дріжджі. Квас готовий
Успіх залежить більшою мірою не від інгредієнтів, а від методики приготування
Ідеальне поєднання для початку літа