Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Приходьте та огляньте свою майбутню квартиру в Жешуві!

В Жешуві за один вікенд кожен, хто хоче купити квартиру, на власні очі зможе побачити омріяний куточок. 7-8 жовтня 2017 року відбудуться Відкриті дні девелоперів Жешува.

Подібні заходи, організовані в Любліні та Білостоці, вже відвідало понад 8000 чоловік, зацікавлених у придбанні будинку або квартири.

7-8 жовтня 2017 року відвідайте 10 нових житлових проектів у Жешуві та скористайтеся спеціально підготовленими до цих днів рекламними акціями. Чекаємо вас в суботу та неділю о 10.00 - 16.00 у зазначених на карті місцях.

Один раз на рік, спеціально для усіх зацікавлених, декілька девелоперів у Жешуві об'єднують зусилля, щоб показати свої найновіші інвестиції. Іноді це вже майже готові будинки або ж будівництво на самому ранньому етапі. Ідея полягає в тому, що кожен, хто хоче купити квартиру, може дізнатися усі подробиці та ознайомитись з її місцем розташування. Часто воно є вирішальним у такому серйозному рішенні, як придбання власного помешкання.

Упродовж двох днів ви зможете відвідати більшість інвестицій, проведених девелоперами, які будуть раді відповісти на ваші запитання. В акції беруть участь декілька представників Жешува: Developres, Adma, APKlan, Besta, KM Invest, Szerbud i Wikana. Наприклад, перший з названих розробників представить свої апартаменти, розташовані на вул. Варшавській (Warszawskiej), 18 у Жешуві.

Вікенд Відкритих днів девелоперів Жешува - це також акції. Це чудова нагода не тільки побачити квартиру на власні очі, а й можливість купівлі нерухомості за нижчою ціною. Для всіх охочих, хто розпочне з нами діалог і завершить його протягом чотирьох тижнів, ми підготували привабливі знижки.

Відкриті дні девелоперів - це акція, вперше організована 2013 року у Любліні та Білостоці. Цей захід досяг високого результату і щороку користується успіхом серед жителів. До цього часу в усіх представлених люблінських та білостоцьких акціях взяли участь близько 8 тис. осіб, зацікавлених у придбанні квартири.

Більше інформації ви можете знайти тут

Схожі новини