Передплата 2024 «Добра кухня»

"Видно базу ФСБ": Порошенко відвідав лінію окупації Південної Осетії

  • 19.07.2017, 11:22
  • 4 292

Президент України Петро Порошенко відвідав лінію окупації Російською Федерацією грузинської Південної Осетії в селі Одзісі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар українського лідера Святослав Цеголко.

"Президент прибув в Одзісі на лінію окупації Росією грузинської Південної Осетії. На фото видно російську базу ФСБ", - написав він.

Цеголко супроводжував свій пост хештегом #ЇхТамНєт.

Джерело: Обозреватель

Порошенко: "Україна і Грузія будуть координувати зусилля для відновлення територіальної цілісності"

Проект Новоросія був похований, Україна відновить суверенітет над окупованих Донбасом і Кримом.

Про це на брифінгу в рамках державного візиту до Грузії заявив Петро Порошенко, повідомляє його прес-секретар Святослав Цеголко в Twitter.

"Україна і Грузія мають спільні виклики, пов'язані з окупацією території Росією. І будуть координувати зусилля для відновлення територіальної цілісності", - сказав Порошенко.

Відзначається, що це перший державний візит президента України до Грузії за 22 роки.

Порошенко прилетів до Грузії із офіційним візитом

Пезидент зустрінеться із очільником Грузії.

Порошенко заявив про відсторонення 25 керівників підприємств "Укроборонпрому" Порошенко заявив про відсторонення 25 керівників підприємств "Укроборонпрому" Президент України Петро Порошенко прибув з офіційним візитом до Грузії.

Про це інформує прес-служба глави держави в Twitter.

Заплановані зустрічі глави української держави з президентом Грузії Гіоргі Маргвелашвілі, прем'єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі, головою парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе. Також планується підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією. Очікується, що глави двох держав відкриють роботу бізнес-форуму в м.Тбілісі.

У рамках візиту президент України також відвідає Автономну Республіку Аджарія, де зустрінеться з головою уряду Аджарії Зурабом Патардзе. Запланована спільна участь президентів двох країн у роботі інвестиційного круглого столу в м.Батумі.

Джерело: ТСН

Схожі новини