Передплата 2024 «Добрий господар»

Українка розповіла про напад в Хургаді: "Йшов і кидався на жінок"

  • 14.07.2017, 19:35
  • 4 625

Під час нападу невідомого на туристів у єгипетському місті Хургада, була величезна паніка, а зловмисник йшов і кидався на жінок.

Про це ТСН розповіла українка Юлія Гирич, яка стала свідком трагедії.

"Відпочивали на пляжі. Незрозуміла людина стояла над жінкою. Незрозуміло було, що він робить. Потім він йшов протилежною стороною і кидався на жінок - дуже страшно було, паніка була величезна", - згадала вона.

Під час нападу на курорт в Єгипті загинуло двоє українців, посольство інформацію спростовує

В одному з готелів Єгипту невідомий з ножем напав на туристів.

Двоє українських туристів загинули та ще чотири туриста поранені під час збройного нападу в одному з єгипетських курортів в Хургаді, повідомляє Reuters.

Мотиви нападника поки не відомо. За інформацією МВС країни нападник, ймовірно, потрапив на територію готелю з сусіднього громадського пляжу.

Єгипетський портал Elbalad з посиланням на свої джерела в службах безпеки повідомляє, що серед постраждалих - троє громадян Сербії, а також один польський чи український громадянин.

Джерела порталу також розповіли, що нападник затриманий, документів при ньому не було. Територія готелю після нападу оточена.

У посольстві ж спростовують загибель українців у Єгипті.

В посольстві України у Єгипті заперечили загибель українців в Хургаді.

Про це повідомив посол України в Єгипті Геннадій Латій в ефірі "112 каналу".

"Троє осіб напали на туристів, які в місті Хургада відпочивали у двох готелях Sahabia тa Sunny Days El Palacio. Станом на сьогодні ми не підтверджуємо те, що серед постраждалих є громадяни України. За нашою інформацією загинули дві особи", - сказав він.

"За нашою інформацією це можуть бути громадяни або Німеччини, або Вірменії. Також є одна поранена. Вона уродженка України — пані Михайленко Олена Іванівна — вона є громадянкою Російської Федерації", - додав Латій.

Джерело: УП

Схожі новини