Передплата 2024 ВЗ

Ангела Меркель отримала травму, катаючись на лижах

  • 06.01.2014, 22:12
  • 881

Канцлер Німеччини змушена скасувати заплановані на найближчі три тижні заходи і поїздки

Канцлер ФРН Ангела Меркель отримала сильний удар і перелом кісток тазу (тріщини), катаючись на бігових лижах. Їй довелося скасувати всі офіційні зустрічі і поїздки на найближчі три тижні. Про це, як передає Bild, заявив прес-секретар уряду Штеффен Зайберт.

Меркель повинна буде дотримуватися постільного режиму, і їй доведеться тимчасово відмовитися від перельотів. При цьому, як зазначає Berliner Zeitung, канцлер має намір повною мірою виконувати свої обов'язки та працювати переважно з дому. Меркель планує вже в середу, 8 січня, особисто провести чергове засідання уряду.

Травму Меркель отримала в кінці 2013 року під час різдвяних канікул, які вона проводила в швейцарському Санкт-Моріці. Безпосередньо після падіння канцлер вирішила, що вона відбулася забиттям, однак у п'ятницю, 3 січня, Меркель звернулася до лікаря, який діагностував тріщину кістки тазу.

Після нещасного випадку канцлер скасувала запланований раніше на 8 січня візит до Польщі і прийом прем'єр-міністра Люксембургу Ксавьє Беттеля в Берліні 9 січня.

Джерело: Лента.ру

Схожі новини