Передплата 2024 «Добрий господар»

Євросоюз вирішив призупинити роботу щодо Угоди про асоціацію з Україною

  • 15.12.2013, 18:13
  • 769

В ЄС зазначили, що слова і дії президента та уряду щодо Угоди про асоціацію розходяться все глибше і глибше, а їхні аргументи не мають ніякого зв'язку з реальністю.

Європейський Союз відкладає роботу з українською владою щодо Угоди про асоціацію з Україною, заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле.

Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в соцмережі Твіттер в неділю, 15 грудня.

"Слова і дії президента та уряду щодо угоди про асоціацію розходяться все глибше і глибше. Їх аргументи не мають ніякого зв'язку з реальністю", — йдеться в повідомленні єврокомісара.

Говорячи про відносини з Україною, єврокомісар нагадав, що нещодавно він говорив з першим віце-прем'єром України Сергієм Арбузовим в Брюсселі. "Після цієї глибокої дискусії були обумовлені чіткі зобов'язання підписати. Робота відкладена, немає ніяких відповідей", — зазначив Фюле.

Як відомо, раніше президент Віктор Янукович заявив, що підготовка Угоди про асоціацію з Європейським Союзом була проведена з порушенням національних інтересів України, а виконавці будуть відсторонені від подальшого процесу підготовки цієї угоди.

Схожі новини