Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На світлині з принцом Вільямом... секретні паролі!

  • 22.11.2012, 02:01
  • 1 123

Працівникам королівського двору Великої Британії довелося замінити кілька фото принца Вільяма із його сайту -після того, як вони зрозуміли, що на світлинах видно паролі співробітників міністерства оборони.

Близько десятка світлин розмістили на сайті 30¬річного принца і його дружини Кейт. Вони мали показати, як Вільям служить пілотом пошуково¬рятувального гелікоптера на базі Королівських ВПС в Уельсі. Принц був знятий за різними заняттями -коли він перевіряє стан гелікоптера, спілкується з товаришами, їсть, застеляє ліжко... Надали й фото, на яких видно комп’ютерні монітори, де можна розгледіти імена і паролі користувачів внутрішньої системи міноборони. Пізніше фотографії було виправлено і викладено знову, а паролі змінено.

Вільям почав службу у ВПС у 2010¬му. Як пілот пошукового гелікоптера, регулярно бере участь в операціях з порятунку альпіністів в горах Уельсу. У листопаді 2011¬го принц особисто допоміг врятувати російських моряків з екіпажу вантажного судна Swanland, затонулого в Ірландському морі.

Схожі новини