Передплата 2024 ВЗ

Путін серйозно хворий?

  • 07.11.2012, 12:32
  • 1 464

Але імідж суперсильного Путіна під загрозою, бо ходять чутки, що він має серйозні проблеми зі здоров’ям», — пише британська The Guardian. Кажуть, Путін отримав травму під час посадки після польоту з журавлями. Інші заявляють, що під час тренування з дзюдо. Журналісти помітили негаразди з 60-річним ВВП минулого місяця під час саміту країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва у Владивостоці. Путін тоді дуже шкутильгав...

Reuters пише, що у Путіна болить спина, і його недуга може потребувати хірургічного втручання. «Кожен спортсмен має багато травм. Особливо, коли займається спортом активно і щодня, як це робить Путін», — каже прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков. Він зауважив, що Путін «потягнув м’яз під час вправ, але це ніяк не позначилося на його роботі». Проте міжнародні візити президент РФ відмінив... «Путіну хворіти не можна. Навіть нежить небезпечний. Будь-яку слабість використають соратники, аби перехопити владу. Зараз вони хоч і розуміють його неадекватність, але бояться. Однак усе зміниться, коли стане очевидна його немічність, зокрема фізична», — каже депутат Думи від «Справедливої Росії» Ілля Пономарьов.

У неділю, 4 листопада, Путін уперше за два тижні, відколи точаться розмови про його здоров’я, з’явився на публіці: до Дня народної єдності поклав букет до пам’ятника Мініну і Пожарському на Красній площі. Ішов повільно, але без сторонньої допомоги. Путін при владі з 1999-го. На третій президентський термін його обрали 6 березня цього року. Переміг він у першому турі голосування, де набрав 63% голосів.

Схожі новини