Передплата 2024 ВЗ

Студент написав королеві... І одержав відповідь!

Студент із Дніпродзержинська Владислав Медяник зберігає у шухляді свого столу лист, який йому написала... сама британська королева Єлизавета ІІ.

Хлопець першим вступив з Її Величністю у переписку. Надихнув його приклад головної героїні книги Алана Бредлі “Солодощі на скоринці пирога”, якій вдалося поспілкуватися з королем Георгом VI. Влад подумав, що також може знайти спільну мову з кимось із сильних світу цього. Тим більше, що хлопчина — поліглот (вільно володіє сімома іноземними мовами!).

Владислав написав листа королеві, у якому висловив своє захоплення нею. Адресу знайшов на офіційному сайті Британської монархії. Кинувши листа у поштову скриньку, і думати забув про свою витівку. Яким же було здивування юнака, коли через два місяці йому надійшла відповідь з Букінгемського палацу на “фірмовому” бланку з гербовою печаткою і водяними знаками. Королева подякувала хлопцеві за добрі слова і повідомила, що високо цінує його підтримку.

Звичайно, Єлизавета ІІ не писала цього листа від руки. Найімовірніше, його авторами стали люди з її канцелярії. Однак Влад досі перебуває під враженням. Каже, британська королева змусила його повірити, що дива трап­ляються... Цікаво, чи отримав би хлопчина відповідь, якби надіслав цього листа на Банкову?

Схожі новини